Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Η αστείρευτη ηλιθιότητα ενος ΠΑΣΟΚου


    Το γνωστό και μη εξαιρετέο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του γνωστου μπανιστηρτζή (γνωστός και ως ο κομιστής του ροζ DVD) Θεμου Αναστασιαδη ασχολήθηκε με το διήμερο γνωριμίας με τα μαχητικά αθλήματα που διοργάνωσε η ΚΝΕ τη βδομάδα που μας περασε. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο-σφουγγοκωλάριο που κλήθηκε να καλύψει το θέμα, το διήμερο έγινε με σκοπό να εκαπαιδευτούν τα μελη της ΚΝΕ για να αντιμετωπίσουν τα φασισταριά της Χ.Α.

     Στην πραγματικότητα η παραπάνω άποψη δεν  είναι πάρα μια συνέχεια των όσων αναπαρήγαγαν τα παπαγαλάκια του συστήματος τις δεκαετίες του '80 και του '90 για ειδική εκπαίδευση επαναστατικού τύπου που γινόταν στα υπόγεια του Περισσού. Η συγκεκριμένη πρακτική δηλαδή δεν είναι κάτι καινούριο για του παπαγάλους του συστήματος απλά προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής. Μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση επιδιώκει να δημιουργήσει την εντύπωση οτι το ΚΚΕ επιδιώκει να λύσει τις (πολιτικές) διαφορές του με τη ΧΑ με τη λογική του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Ο  Θεμος έτοιμος να αναλάβει χρέη εκπροσώπου τύπου της ΧΑ
      Ρεπορτάζ σαν αυτό που δημοσιεύτηκε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δε μας προξενούν εντύπωση, άτομα σαν το Θέμο ξέρουν πολύ καλά το ρόλο τους στην κοινωνία. Στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να εκτελεί συμβόλαια (στο δημοσιογραφικό πεδίο πάντα) για χάρη της αστικής τάξης. Η λογική της μαφίας που προσπαθεί να προσδώσει στο ΚΚΕ δεν είναι ξένη συνεπώς στο συγκεκριμένο εκδότη καθότι με αυτήν έμαθε να πορεύεται επαγγελματικά ο ίδιος. 


Η αρχαιοελληνικής αισθητικής εκπομπή του Θεμου ουδεμία σχέση έχει με τσοντοκάναλα
        
       Ο Θέμος Αναστασιάδης δεν είναι παρα ένα απο τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος, είναι απο αυτούς που κάνουν τη βρώμικη δουλειά και παράλληλα σαν καλός ΠΑΣΟΚος ξέρει να προσαρμόζεται στις συνθήκες. Η παρούσα συγκυρία λοιπόν επιβάλλει την πάση θυσία  νομιμοποίηση της ΧΑ στη συνείδηση του μέσου ψηφοφόρου .Το έργο λοιπόν το εχει πάρει εργολαβία ο συγκεκριμένος εκδότης ποτε με  στημένα ρεπορτάζ, ποτε καλώντας βουλευτές της ΧΑ στη εκπομπή του ( οι τσίτσιδες του Θεμου ουδεμία σχέση έχουν με τα τσοντοκάναλα για τα οποία μίλησε ο Μιχαλολιάκος) ποτε επιδιώκοντας να χρεώσει (οπως τωρα) πρακτικές της ΧΑ στο ΚΚΕ.

υπόθεση Ζαχόπουλου,άλλη μια μεγάλη δημοσιογράφικη επιτυχία του Θέμου
    
       Εμείς εκείνο που έχουμε να πούμε στο Θέμο και στους ομοίους είναι οτι δε χρειάζεται να φοβάται μήπως τον ξαναπάρουν με τα γιαούρτια αλλα ουτε και την εξοικείωση των μελών της ΚΝΕ με τις πολεμικές τέχνες, το λαικό κίνημα ουδεμία σχέση έχει με τις προσφιλείς σε αυτόν πρακτικές των γκάγκστερ (κατι ξέρει και απο εκβιασμούς ). Η μεγαλύτερη τιμωρία για το Θέμο και τους παπαγάλους του συστήματος  είναι η περιθωριοποίηση τους.
      
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου