Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ένα τυχαίο βίντεο ενός φασιστοειδούς ξετυλίγει ένα νήμα απίστευτου βάθους

Το γελοίο φασιστοειδές που κάνει επίδειξη μαγκιάς εκ του ασφαλούς σε μετανάστες και ανεβάζει το κατόρθωμα του στο διαδίκτυο, μαντέψτε που αλλού ήταν εξεγερμένος..

Το παρακάτω βίντεο στερείται κριτικής! Ο ίδιος άλλωστε στην περιγραφή του βίντεο αναλύει τη δράση του ως εξής (κρατάω αυτούσια την ορθογραφία)



"Παραλια αλεποχωριου ολοι παρανομοι ..αναλαμβανω δραση...η αστυνομια κοιματε;γαμω το ισλαμ τους την επομενη φορα θα πεσει πολυ ξυλο θα τα γαμισω ολα φιρι φιρι το πανε να παω φυλακη"






Παρακάτω θα παρουσιαστεί μια "σύμπτωση" που κεντρικό ρόλο σε ρόλο καμεραμαν, εξεγερμένου διαδηλωτή, έχει ο ίδιος φασίστας. Καλό και βοηθητικό είναι όμως να θυμηθείτε την πρώτη ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τα επεισόδια τον Οκτώβρη του 2011 καθώς και άλλες δηλώσεις .. Επίσης για όποιον έχει διάθεση μπορεί να ανατρέξει και σε πιο παλιές καταγγελίες του ΚΚΕ που συναντούσαν την ειρωνία όταν ανέφερε για το σύνθετο κομμάτι που έβρισκε απέναντι του στις κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων που ξεκινούσε από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣίτες και έφτανε ως τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής.




πρωτοσέλιδο Ριζοσπάστη

«Αυτή τη φορά εξαπέλυσαν σχεδιασμένα οργανωμένες ομάδες σε διατεταγμένη αποστολή και αναρχοφασιστοειδή που με μολότοφ, χημικά αέρια, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και πέτρες, επιχείρησαν να διαλύσουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση εργατών και λαού στο Σύνταγμα και ειδικά στο μέρος που ήταν το ΠΑΜΕ.


Από το ίδιο πρωτοσέλιδο



Το μίσος των κουκουλοφόρων κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος και του ΠΑΜΕ εκφράζει το μένος των δυνάμεων που υπηρετούν το σύστημα και την αστική εξουσία. Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη. Η επιχείρηση τρομοκράτησης, συκοφάντησης και καταστολής του εργατικού λαϊκού κινήματος πηγάζει από κρατικές δομές, από κέντρα και υπηρεσίες. Αυτό αποδείχνει η ιστορία, αυτό δείχνει και η σημερινή βάρβαρη και δολοφονική επίθεση. Οι κουκουλοφόροι, αναρχοαυτόνομοι, φασιστοειδή ή όπως αλλιώς ονομάζονται ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας το δικό της στόχο που οι δυνάμεις καταστολής, οι εκβιασμοί και οι απειλές της απέτυχαν, για να τρομοκρατήσουν το λαό για να σκύψει το κεφάλι. Αντικειμενικά προκύπτει ότι τα ίδια κέντρα εκτέλεσαν την προβοκατόρικη δολοφονική πυρπόληση της Μαρφίν τη μέρα ψήφισης του μνημονίου στις 5 Μαΐου 2010..."

Η αντίδραση του εκπροσώπου του ΚΚΕ Μάκη Μαΐλη στις δηλώσεις Παπαδημούλη ήταν άμεση και αιχμηρή: «Η δήλωση του κ. Παπαδημούλη ότι τα χθεσινά γεγονότα ήταν "συγκρούσεις ροπαλοφόρων και κρανοφόρων" επιβεβαιώνει ότι η ηγεσία του ΣΥΝ αποδεικνύεται συνήγορος των κουκουλοφόρων, γιατί με αυτό τον τρόπο συγκαλύπτει την προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση εντεταλμένων κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών εναντίον του ΠΑΜΕ και γενικότερα κατά του λαού, επίθεση που εξυπηρετεί την πολιτική της κυβέρνησης, της πλουτοκρατίας και των άλλων αστικών κομμάτων»
.




Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τη σύνθεση των κουκουλοφόρων, του ανθού της ελληνικής νεολαίας, τις παρακρατικές ομάδες που δρουν πίσω από την πλάτη του λαού και με κουκούλα..Και μετά διαβάζουμε στο Indymedia για την αναρχία και για το πάθος για τη λευτεριά!

Αλληλεγγύη λοιπόν στους φασίστες και στους ασφαλίτες δίπλα μας.
ΑντιΚΚΕ να είναι και ότι θέλει ας είναι!






Ατελείωτο γέλιο με τα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο..


"ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... το ΚΚΕ βελαζει , η αριστερα κοιμαται ... μονο οι αναρχικοι παλευουν...ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ"


"ΖΗΤΩ Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ!! ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!!! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!"


πηγη: Red River

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου