Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Αγώνας μέχρι τέλους για τη νίκη



του Παντελή Κοψιά*

Οι εργαζόμενοι του «902», δημοσιογράφοι, τεχνικοί δώσαμε τη μάχη όλα αυτά τα χρόνια από αυτό το πόστο για το δίκιο των εργατών και όλων των λαϊκών στρωμάτων.

Από το δικό μας μετερίζι στηρίξαμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε το κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ. Μέσα στη σούπα της «αντικειμενικής» ενημέρωσης και υποκουλτούρας προβάλαμε την αλήθεια της εργατικής τάξης, τον πολιτισμό, τις τέχνες του λαού.

Οικονομικά μας στήριζε πάντα το ΚΚΕ. Με εξορμήσεις οι οργανώσεις σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, σχολές, σχολεία, με κουπόνια 2 και 5 ευρώ που «έκοβαν» και θα συνεχίσουν τα λαϊκά στρώματα από το υστέρημά τους για την ενίσχυση του ΚΚΕ. Με τις συνδρομές των κομματικών μελών. Μέσα στο οικονομικό σύστημα που δυστυχώς ζούμε, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τους νόμους του.

Με όλες μας τις δυνάμεις βρισκόμασταν όπου πάλευαν οι εργάτες για ένα καλύτερο αύριο, όπου το κράτος του κεφαλαίου τελείως ανήθικα εξευτελίζει την ανθρώπινη ζωή, αποκαλύπταμε τις κοροϊδίες των οπορτουνιστών και των διάφορων «ριζοσπαστικών» ομάδων. Αποκαλύπταμε ότι για κάθε «αριστερό» από αυτούς που τολμάνε να μας πιάνουν στο στόμα τους και να κλαίνε για εμάς, τους εργαζόμενους του «902», υπάρχει μια καρέκλα που τον περιμένει.

Αλήθεια, από πότε «κύριοι» εργοδότες – μεγαλοεκδότες κλαίτε για τους εργαζόμενους;

Από πότε σας νοιάζει για τους κομμουνιστές;

«Κύριοι» του ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσετε την ατομική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής που γεννά κρίσεις και απολύσεις;

Δεν έχουμε να λογοδοτήσουμε σε κανέναν, απεναντίας... αυτοί μας χρωστάνε εξηγήσεις. Οι κομμουνιστές, οι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ δεν προσφέρουν τίποτα για προσωπικό όφελος. Θα δουλέψουμε και με 800 και με 600 ευρώ, και εθελοντικά, με αυταπάρνηση όπως έκαναν πάντα οι κομμουνιστές.

Και για αυτό θα νικήσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε τη μάχη ως το τέλος, πλάι στο ΚΚΕ, μέσα από το ΚΚΕ, από όποιο πόστο μας ορίσει το κόμμα μας. Συνεχίζουμε να διαδίδουμε τις θέσεις και την πρόταση του ΚΚΕ, να βοηθάμε στη γιγάντωση της Λαϊκής Συμμαχίας που θα στείλει στα αγύριστα τις κρίσεις, τις απολύσεις, το κράτος και το σύστημα των καπιταλιστών, για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό.
 *ο Παντελής Κοψιάς είναι τεχνικός του «902», εργασιακός εκπρόσωπος της Ε.Τ.Ι.Τ.Α στον «902».
πηγη: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου