Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Δύο νέες επιθέσεις της Χ.Α κατά στελεχών και γραφείων του ΚΚΕ σήμερα



Καταγγελία της Κομματικής Οργάνωσης Ιωαννίνων του ΚΚΕ για επίθεση χρυσαυγιτών στα γραφεία του ΚΚΕ στην Ελεούσα.


Η Κομματική Οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ καταγγέλλει τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής που έγραψαν συνθήματα στην πρόσοψη των γραφείων του ΚΚΕ στην Ελεούσα Ιωαννίνων, το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτώβρη.


Η ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ χαρακτηρίζει θρασύδειλη την πράξη των χρυσαυγιτών, τονίζοντας ότι επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι στόχος τους δεν είναι το σύστημα, αλλά το ΚΚΕ, το εργατικό κίνημα, όλοι όσοι παλεύουν και αντιστέκονται απέναντι στα αφεντικά τους, το κεφάλαιο, το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα.

Καλεί σε μαζική συμμετοχή στην πικετοφορία που διοργανώνει την Πέμπτη στις 7.00 το απόγευμα στην Ελεούσα.

Όπως σημειώνει στην καταγγελία της: «Η θρασύδειλη πράξη τους επιβεβαιώνει επίσης ότι ο μόνος που μπορεί και πρέπει πραγματικά να αντιμετωπίσει την ιδεολογία και πρακτική της Χρυσής Αυγής και άλλων ομάδων φασιστών είναι το ίδιο το εργατικό - λαϊκό κίνημα, οργανωμένο, αποφασισμένο.

Οι κομμουνιστές και κομμουνίστριες δεν πτοούνται από τέτοιες ενέργειες.

Καλούμε το λαό να τους απομονώσουν. Να μην μπορούν να σταθούν σε καμία γειτονιά, σε κανένα χώρο δουλειάς».

902

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία οργανωμένης επίθεσης χρυσαυγιτών σε μέλος του ΚΚΕ

Οργανωμένη επίθεση και προσπάθεια τρομοκράτησης από τραμπούκους της Χρυσής Αυγής σε μέλος του ΚΚΕ στην Τούμπα καταγγέλλει η ΤΟ Κεντρικής - Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Τονίζει πως τα φασιστοειδή εκδιώχθηκαν από το λαό της συνοικίας και υπογραμμίζει ότι οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα έχουν τη δύναμη να ξεριζώσουν το φασισμό - ναζισμό.




Αναλυτικά η ανακοίνωση:




«Η Οργάνωση του Κεντρικού - Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ καταγγέλλει την οργανωμένη επίθεση και προσπάθεια τρομοκράτησης από τους τραμπούκους της ναζιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής σε μέλος του ΚΚΕ που δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Επιτροπή της Τούμπας και που προπαγάνδιζε την προγραμματισμένη αντιφασιστική εκδήλωση της Λαϊκής Επιτροπής.




Η προσπάθεια τρομοκράτησης τόσο της συντρόφισσάς μας, όσο και των εργαζομένων της περιοχής έπεσε στο κενό.




Η ομάδα των θρασύδειλων φασιστοειδών με τις κουκούλες πήραν αποστομωτική απάντηση από το λαό της συνοικίας μας, που τους εμπόδισε μαζικά και δυναμικά για τα χειρότερα και τους κυνήγησε.




Ο λαός της Τούμπας, άλλωστε, έχει γράψει ηρωικές σελίδες, αποκρούοντας τους ιδεολογικούς προγόνους των σημερινών χρυσαυγιτών. Έχει ήρωες σε κάθε γειτονιά, που θυσιάστηκαν όταν καλέστηκαν να σταματήσουν τους Γερμανούς φασίστες - ναζιστές.




Για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται το πραγματικό πρόσωπο της ναζιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής.




Είναι μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση, οργανώνει και εκτελεί εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του εργατικού - λαϊκού κινήματος, διασυνδέεται με τμήματα του κρατικού μηχανισμού και ειδικά των δυνάμεων καταστολής, διαπλέκεται με μαφιόζικα και άλλα εγκληματικά κυκλώματα.

Αποδεικνύεται περίτρανα πως στόχο έχουν το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, τους αγωνιστές, τους κομμουνιστές.


Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, το λαό της συνοικίας της Τούμπας - όπως έκανε και στο παρελθόν ενάντια στους ταγματασφαλίτες προγόνους τους - να δώσει αποστομωτική απάντηση σε τέτοιου είδους φασιστικές εγκληματικές ενέργειες.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ. Ο λαός έχει τη δύναμη να απομονώσει, να ξεριζώσει στην κυριολεξία το φασισμό - ναζισμό, μαζί και τις εγκληματικές απάνθρωπες θεωρίες του».

902

πηγη: Lenin Reloaded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου