Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Εκτακτη επικαιρότητα: Σκότωσαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο



Δύο νεαροί άνδρες, ηλικίας 20 και 23 ετών, έπεσαν νεκροί στις 19.20 στο Ν. Ηράκλειο, μετά από πυροβολισμούς δύο αγνώστων ανδρών, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ αναφέρουν ότι τα δύο θύματα είναι ενεργά μέλη της Χρυσής Αυγής.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα Honda Varadero προσέγγισαν τα θύματα και συγκεκριμένα τρία άτομα που ήταν έξω από τα γραφεία της Χ.Α. στη λ. Ηρακλείου 420.

Ο συνεπιβάτης τους γάζωσε, πιθανότατα με καλάσνικοφ. Oι δυο σκοτώθηκαν επιτόπου, ενώ ο τρίτος τραυματίστηκε βαριά και διακομίσθηκε στο "Γενικό Κρατικό Γ. Γεννηματάς".

Οι δύο νεκροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο "Αγία Όλγα".

Το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το Mega, αναφέρει ότι νεκρός είναι ο ένας νεαρός και ο δεύτερος είναι τραυματισμένος και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το χτύπημα φέρεται να έγινε από κοντινή απόσταση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ στον τόπο της αιματηρής επίθεσης βρίσκονται ανώτατοι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ και στελέχη της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση.

Στην περιοχή έσπευσαν βουλευτές της Χ.Α., μεταξύ των οποίων και η κόρη του Ν. Μιχαλολιάκου, Ουρανία.

Επί τόπου έχουν συγκεντρωθεί επίσης οπαδοί του κόμματος που φωνάζουν συνθήματα.

Ενημέρωση ΣαμαράΟ πρωθυπουργός Α. Σαμαράς ενημερώνεται διαρκώς από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια.

Την οδύνη του για τη δολοφονία των δύο νεαρών εξέφρασε ο Ν. Δένδιας, διαμηνύοντας ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει ο τόπος πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Πηγή: Nooz

Δικό μας πρώτο σχόλιο:
Τέτοιος πολιτικός αυτισμός είναι αδύνατο να υπάρχει.
Δεν μπορεί την ώρα που η ΧΑ ψυχορραγούσε πολιτικά και επιχειρησιακά κάποιοι να προσπαθούν να την αναστήσουν θυματοποιώντας την, και ενεργοποιώντας την θεωρία των δύο άκρων.
Εδώ μιλάμε για καραμπινάτη προβοκάτσια!

πηγη: Fadomduck2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου