Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Έσφαξε και κατασπάραξε πέντε ανθρώπους ο Στέλιος Κούλογλου (;)


New York Times, 15 Δεκέμβρη 2013: Η θεία του ηγέτη της Β. Κορέας φαίνεται να μην έχει επηρεαστεί. Το όνομά της παρουσιάστηκε σε λίστα ηγετών το Σαββατοκύριακo


Ο φίλος μου ο Μπάμπης, που είναι και το πρώτο παιδί, αναφέρει πως ο Στέλιος Κούλογλου, ιδιοκτήτης του site TVXS, έσφαξε και κατασπάραξε πέντε ανθρώπους, ή, εναλλακτικά, έφαγε ένα κουλούρι κοντά στην Πατησίων. Ο Μπάμπης ωστόσο μου τόνισε ότι ο Στέλιος Κούλογλου δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη ποιο απ' τα δύο έκανε. Υπενθυμίζω ότι προ ημερών, ο Στέλιος Κούλογλου πουλούσε φίδια για ένα θείο που τονε φάγανε 120 σκυλιά. Παρ' όλα αυτά, το αν ο Στέλιος Κούλογλου είναι κατά συρροή δολοφόνος και κανίβαλος δεν μπόρεσε να επιβεβαιωθεί, καθώς ο ίδιος δεν με πήρε τηλέφωνο να μου το διευκρινίσει.

Υ.Γ. Η "πηγή" του "ρεπορτάζ" του ύποπτου για κατά συρροή δολοφονίες και κανιβαλισμό μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου Στέλιου Κούλογλου, είναι και πάλι η "ακροδεξιά και εξαιρετικά αναξιόπιστη" νοτιοκορεατική Chosun Ilbo, διάσημη για την "είδηση" με τις Χριστιανές πορνοστάρ ποπ τραγουδίστριες κομμουνιστικής προπαγάνδας που εκτέλεσε με όλμους σε στάδιο ο Κιμ.

Υ.Γ. 2: Telegraph, 15 Δεκέμβρη 2013: Η θεία του Κιμ επιβιώνει από τις εκκαθαρίσεις, αναλαμβάνει νέο ρόλο

Y.Γ 3: News Australia, 20 Δεκέμβρη 2013: Εμφανίζεται η εξαφανισμένη θεία του Κιμ Γιονγκ-Ουν


πηγη: Lenin Reloaded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου