Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Βραβείο "Ο Χρυσός Παπαγάλος"

Απονέμεται, από κοινού και εξ αδιαιρέτου, σε όλους όσους έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν "είδηση" από ένανιστότοπο (Epirus Gate) εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για συκοφαντία και χρηματικό εκβιασμό πολιτικού προσώπου, χωρίς την παραμικρή διασταύρωση, επαφή με το κατηγορούμενο κόμμα, ενημέρωση για τις ανακοινώσεις του, ενημέρωση ή ενδιαφέρον για ενημέρωση για την ύπαρξη καν "Νομαρχιακών Επιτροπών" στο ΚΚΕκαι για τις προβλεπόμενες εσωκομματικές διαδικασίες του, ή στοιχειώδη έρευνα στα βασικά στοιχεία του ρεπορτάζ -- για παράδειγμα στην ύπαρξη καν ως τώρα ανακοινωμένου υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόνιτσα, πόσο μάλλον με το ονοματεπώνυμο Σταύρος Κύρτσογλου, και στις ως τώρα ανακοινωμένες πολιτικές διεργασίες του νεόδμητου ΣΥΡΙΖΑ Κόνιτσας -- που, όπως και τα πιο πρόσφατα κομματικά κείμενα για τις αρχιεραισίες ενόψει δημοτικών εκλογών στην περιοχή, καμία αναφορά στον άνθρωπο αυτό δεν περιέχουν.


Απονέμεται, εν ολίγοις, σε όλους όσους γράφουν την δημοσιογραφική δεοντολογία στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και επιδεικνύουν φανατική ευπιστία σε οτιδήποτε κάνει τα αντικομμουνιστικά τους σάλια να τρέχουν ανακλαστικά. Σε όλους όσους εξευτελίζουν καθημερινά τον ρόλο των ΜΜΕ, το επάγγελμα του δημοσιογράφου, και την ιδέα της ενημέρωσης εν γένει. Σε όλους όσους, έμπλεοι "ιερής αγανάκτησης" για το κόμμα που μισούν πάνω από οτιδήποτε, εκφασίζονται και συνάμα εκφασίζουν άλλους. Και σε όλους όσους θέλουν να τα πράττουν όλα αυτά και να λογίζονται "αντικαθεστωτικοί" και "εναλλακτικές πηγές ενημέρωσης"!!!


Left.gr (η ανάρτηση διορθώθηκε όπως-όπως --και ανεπαρκέστατα-- εκ των υστέρων, η αρχική βρίσκεται στο αποθηκευμένο screenshot. Δεν υπάρχει καμία αναφορά, ούτε στο διορθωμένο ρεπορτάζ, στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν ανακοινώσει υποψήφιο στην Κόνιτσα ή στη μη ύπαρξη "Νομαρχιακής Επιτροπής" του ΚΚΕ!).
Στόχος (όπως και σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα αυτή του Πουλικόγιαννη των 200+ μηνύσεων από εργοδότες, ο καλός φασίστας δεν αφήνει ποτέ αναξιοποίητο το "πάρε-βάλε" του λεγόμενου "αριστερού"/"αντιεξουσιαστή")
ERT Open (δεν έχει καν ενοχληθεί να προβεί σε διορθώσεις του "ρεπορτάζ" του Epirus Gate που αναδημοσίευσε αρχικά το Left.gr)
Η Αυγή (καμία αναφορά στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν ανακοινώσει υποψήφιο στην Κόνιτσα ή στη μη ύπαρξη "Νομαρχιακής Επιτροπής" του ΚΚΕ!)
Defence Net
Βαθύ Κόκκινο (καμία αναφορά στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν ανακοινώσει υποψήφιο στην Κόνιτσα ή στη μη ύπαρξη "Νομαρχιακής Επιτροπής" του ΚΚΕ!)
Tromaktiko
Attika Nea
Κίνηση Ενεργοί Πολίτες
Άνεμος Αντίστασης
The TOC
Γιάννης Παπαϊωάννου
Πολύδροσος Παρνασσού
Κερκυραϊκός Παρατηρητής
Gregor de Grieche
Αχόρταγος
Livester
Candia News
Γιάννης Παίδης Blog
24ores Nea
In News
Attiki Press (εδώ, όπως και σε πολλά άλλα "ενημερωτικά ιστολόγια", οι Κ.Ο (Κομματικές Οργανώσεις) του ΚΚΕ μεταφράστηκαν στην οικουμενική γλώσσα του έλληνα καφενόβιου ξυπνιτζή (πρώην αγανακτισμένου), τα ΠΑΣΟΚοΝεοδημοκρατικά, και έγιναν "Τ.Ο" (Τοπικές Οργανώσεις)!

πηγη: Lenin Reloaded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου