Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Απίστευτη ξεφτίλα! Η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ κλέβει σημερινό κείμενο του ΚΚΕ για να παραστήσει τον αντι-ιμπεριαλιστή!



Όταν η δική σου ιστορία σε εξευτελίζει και θέλεις να αποφύγεις να μιλήσεις για τις δικές σου πράξεις, διπλοεξευτελίζεσαι κλέβοντας ξεδιάντροπα αυτούς που συκοφαντείς και υβρίζεις....

902, 3:45 μμ, Δευτέρα, 24 Μαρτίου:
Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ (Ίσκρα), 8:55 μμ, την ίδια μέρα:


Απόδειξη ότι δεν γίνεται πουθενά καν μνεία για "ξεσήκωμα" ολόκληρων παραγράφων από το 902 (η πρώτη είναι αντιγραμμένη σχεδόν λέξη προς λέξη από το 902, το ίδιο και ο τίτλος. Η τρίτη το ίδιο) είναι βέβαια η μη αναγραφή καμίας πηγής στο τέλος, η μη παράθεση οποιασδήποτε σημείωσης, εισαγωγικών, ή οποιουδήποτε άλλου τρόπου σήμανσης ότι το κείμενο είναι αντιγραφή. Με άλλα λόγια, έχουμε να κάνουμε με ενσυνείδητη λογοκλοπή. Αλλά υπάρχει και περαιτέρω πειστήριο ότι η ποινικά διωκώμενη πράξη της λογοκλοπής είναι εσκεμμένη και ενσυνείδητη. Τα "σηκωμένα" εδάφια του 902 ταιριάζονται με άλλα, εξίσου κλεμμένα εδάφια:

Είναι σαφές ότι το ΚΚΕ ούτε έκανε ούτε θα έκανε λόγο για "Νόαμ Τσόμσκι." Απομόνωσα τη σχετική φράση στην μηχανή έρευνας του google και...presto, το δεύτερο μισό του άρθρου είναι κλεμμένο από το TVXS ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!!



ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η "ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ", ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΪΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΪΤ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!!! ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!!!!!!


Μετά τα φωτοσόπ με τις κλεμμένες συγκεντρώσεις και δράσεις του ΚΚΕ σε πόστερ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη σωρεία ψεμάτων για διαγραμμένους δασκάλους, λογοκριμένους Μπογιόπουλους, Κόνιτσες, ίσες αποστάσεις για την Ουκρανία, 120 σκυλιά που τρώνε θείους και τα λοιπά αναλόγου (τουτέστιν συριζαϊκού) επιπέδου, ο ιστοτόπος του Παναγιώτη πραγματικά κατέβασε τον πήχυ ακόμα χαμηλότερα για το "κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς". Για να είμαι ειλικρινής, όταν λέμε ότι "δεν έχει πάτο το βαρέλι" του ευτελισμού της σοσιαλδημοκρατίας και των φορέων της σήμερα, δεν έχουμε πολύ ξεκάθαρη εικόνα του πόσο βαθιά βρίσκεται αυτός ο πάτος. Είναι φορές που, με όσα έχω ήδη δει και καταγράψει, εκπλήσσομαι. Για τέτοιου είδους εκπλήξεις, ναι, πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι απόλυτα ικανό το κόμμα του κυρίου Τσίπρα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:


ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ" ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΤΟ ΚΚΕ ΔΗΛΑΔΗ, Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ 902.

πηγή: Lenin Reloaded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου